FORTRØSTNING

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Georg Brandes.

De, som engang har sluttet Pagt
i alle gode Aanders Kres,
skal, bør og maa helt uforsagt
til Afsked som til Gensyn ses;
skal række Haand og Mund med Ild,
men uden Klynk eller Klage,
den flammende Aand er Himlen god,
ikke den drøveligt svage.



avatar

Anonym feiging (2d6a292936)

for 2 dager siden
Poeng 0
e
avatar

Anonym feiging (2d6a292936)

for 2 dager siden
Poeng 0
e
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.