Kategori:Per Sivle
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk(født 6. april 1857 i Flåm, død 6. september 1904 i Kristiania)
Tekster av Per Sivle (1857 - 1904):
Underkategorier
Denne kategorien har følgende 3 underkategorier, av totalt 3.
Sider i kategorien «Per Sivle»
Under vises 93 av totalt 93 sider som befinner seg i denne kategorien.