Vi vil os ett Land
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkVi vil os et Land, som er frelst og frit
og ikke sin Frihed maa borge.
Vi vil os et Land, som er mit og dit,
og dette vort Land heder Norge.
Og har vi ikke
det Land endnu,
saa skal vi vinde det,
jeg og du!
|
|