Kategori:Dikt skrevet på 1900-tallet
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSider i kategorien «Dikt skrevet på 1900-tallet»
Under vises 200 av totalt 461 sider som befinner seg i denne kategorien.
(forrige side) (neste side)A
- Aa, fatter du da ikke -
- Aasmund Olavson Vinje
- Akrobaten
- Aldrig -
- Alene
- Alfhild
- Alle hjerter -
- Alléen
- Amalie Skram
- Anders Hovden
- Anekdote
- Angelus
- April?
- Aprilaften
- Arbeider til arbeider
- Arbeidersken
- Arbeids-slutt
- Arbeidsløs jul
- Arbeidsløs jul igjen
- Arne Garborg
- Askebeger
- Aspen
- Attreising!
- Augustaften i Kristiania
- Avmagt
B
C
D
- Da Georg Bandes døde
- Da isen gik op
- Dag
- Daguerrotyp
- De skjælvende, smaa sange -
- Dei hatar -
- Den 17de mai i Amerika
- Den danske Borgi -
- Den ensomme
- Den gamle visen
- Den gamles glas
- Den lange taushet
- Den nasjonale Fana!
- Den nye dressen
- Den nye kamerat
- Det danske Maal i Norig - !
- Det dyre brød
- Det falder vaarregn -
- Det Maal -.
- Det nye rum
- Det store Budskab
- Digter
- Direktør Joh.s C. Bull
- Dr. Douglas Hyde
- Dr. Herman Fjelde
- Drøm (Olaf Bull)
- Du må ikke sove
- Du og jeg -
E
- Efter døden (Vogt)
- Efter skoleferien
- Eftermæle
- Eg held sauen
- Eg satt på dass i 30år
- Elvira
- En dæmpet lysglans -
- En eneste sang
- En fremmeds digte
- En hustavle
- En liten sydfransk fiskerby
- En passant
- En sørgelig vise
- En vaarkveld blek -
- En vise om kinabarna
- Engelske socialister
- Ensomhed
- Epilog
- Er det dig?
- Ernst Sars.
- Et ord for dagen
- Et overstreget digt
- Eventyr på Vestkanten
F
G
H
- Haabet
- Halsnøy!
- Hans Egede
- Hans Hagen
- Har jeg?
- Hatten af!
- Hav (Vogt)
- Haven
- Heim med siger - !
- Helsing!
- Henrik Ibsen (Epilog ved Nationaltheatrets sørgefest juni 1906.)
- Herregaardsparken
- Hilsen
- Hilsen (Et liv i dikt, s290)
- Hilsen (Ett liv i dikt, s234)
- Himmelhaven
- Hjemkomst
- Hjemve
- Holger Drachmann
- Huset
- Hvad ligner du mer end -?
- Hvem var han?
- Hverdag
- Hverdagen
- Hvert Barn Er Enestående
- Hvid jul
- Hymne.
- Høgskotten
- Høi luft
- Hør, menneske
- Høst