Jeg hadde tenkt -

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Jeg hadde sett dig lenge, der du kom
  for alltid vet jeg det, når du er nær -
  og hadde tenkt å hilse lett og koldt,
  fordi jeg ennu har dig altfor kjær.
  Slik vilde jeg forsvare mig med kulde
  og også verge deg på samme vis,
  så alle våre nye drømme skulde
  som sene blomster visne inn i is.

  Jeg hadde tenkt.. Men da du stanset
  med dette hemmelige gode blikk
  og dette fjerne smil, jeg vet så meget om -
  da skjønte jeg at planen ikke gikk.
  Jeg tok din hånd og følte fra dens flate
  et varsomt strøk, det lille kjærtegn, vi
  bestandig brukte i en folksom gate
  dengang da ennu intet var forbi.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.