Kategori:Tullerose
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTullerose sine dikt[rediger]
- Hvis jeg skulle...
- Menneskerettigheten
- Jeg vil....- og bli der.
- De døde, de må glemmes
- Det lille, stille minutt
- Den stille tid
- Mitt lille, stille minutt
- I det stille hjørnet
- Kan vi leve med det
- Hvordan du led
- Hvorfor meg?
- Siste hilsen til deg, Roger
- Kjenner ribbeina forskjell på slag fra fiende eller elsker?
- Hvor er han?
- Drømmer
- Stakkars
- Takk
- Jeg døde i dag
- Din Samvittighet
Dikt av Tullerose. (ris og ros)
Sider i kategorien «Tullerose»
Under vises 16 av totalt 16 sider som befinner seg i denne kategorien.