Mitt lille, stille minutt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg har funnet lykke,
I en annens armer.
Der er jeg trygg,
Og hjertet hans varmer.
Jeg har funnet glede,
I en annens smil,
Og når jeg ser på han er det ingen tvil!

Hans øyne skinner,
Og viser meg tillit.
Du aner ikke hvor mye jeg ville gitt!!
For å være hos nettopp deg
Akkurat nå!!
Istedenfor å være her,
Ensom og grå.

Du er en engel.
Du rører ved meg kun ved et smil.
Du er så herlig.
Så god,
Og snill.
Og i armene dine,
Er dit jeg vil.

Jeg tenker på deg,
Og jeg vil ikke at det noen gang
Skal ta slutt.
Du er mitt lille, stille minutt.

Cla 05


av Tullerose (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.