Norske Dikt:Personvern

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dette nettstedet viser annonser fra Google. Google bruker kaker (cookies) i forbindelse med levering av reklame.

Se Slik bruker Google informasjon fra nettsteder eller apper som bruker tjenestene våre for mer informasjon om deres bruk av Google.


Dersom De[1] ikke ønsker informasjonskapsler kan De be nettleseren Deres om å ikke blindt ta imot alle informasjonskapsler. Skrullete idioter i EU som ikke forstår teknologi tror nettsteder kan bestemme hva dataprogrammer De kjører på Deres enheter gjør. Det er ganske enkelt ikke tilfelle. De er selv ansvarlig for å konfigurere programvaren De anvender slik at den blokkerer all reklame og alle informasjonskapsler om det er Deres preferanse.


Dersom De ønsker ett reklamefritt nettsted kan De betale 2000,- NOK per måned. De kan også kjøpe all reklameplass på dette nettstedet månedsvis for samme sum. Kontakt reklame@dikt.org dersom De er interessert.

fotnoter