Kategori:Vår
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDikt om våren...
det var soft is i beger. jeg slo en neger
Sider i kategorien «Vår»
Under vises 41 av totalt 41 sider som befinner seg i denne kategorien.
Dikt om våren...
det var soft is i beger. jeg slo en neger
Under vises 41 av totalt 41 sider som befinner seg i denne kategorien.