Tro på under...
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKan man unngå
å tro på under,
når man år etter år
har sett en vår?
Ikke tro på under
når liv av døde gror?
Over alt i vår natur
er det under på Moder jord..
av Turid Braathen Rygge
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer