Kategori:Marit Irene Jensen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTekster av Marit Irene Jensen (1961 - -):
Sider i kategorien «Marit Irene Jensen»
Under vises 111 av totalt 111 sider som befinner seg i denne kategorien.
D
E
- En bølge kommer
- En Impuls
- En kveld da Rikke skulle legge seg
- En liten Gutt
- En liten Pjokk
- En liten spire
- En Påske
- En Rett og en Vrang
- En Rose
- En rødmalt hytte i skogen
- En underlig fyr er på sjekker,n
- En vinterdag til fjells
- Et siste farvel
- Et streif av sommer
- Et Øyeblikks Nytelse
- Eventyret om Frikk, Frekk og Freidig