Hun tar Telefonen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

893883 f120-120x150.jpg

Hun tar Telefonen og hvisker hallo
hun spør, hvem jeg søker, hva vil jeg for noe…
Jeg svarer forsiktig, du sover vel ei
Jeg ønsket jo bare, å snakke med deg.
Hun hvisker tilbake, takk alt bare bra
men herren i huset har lagt seg og da…
Må alle vi andre forsiktig og tyst
trå varsomt i hust hysj, hysj.

av Marit Irene Jensen.