Kategori:Jonas Lie
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTekster av Jonas Lie (1833 - 1908):
Underkategorier
Denne kategorien har følgende 2 underkategorier, av totalt 2.
D
Sider i kategorien «Jonas Lie»
Under vises 135 av totalt 135 sider som befinner seg i denne kategorien.
A
B
D
F
G
H
P
S
- Saltarella
- Sang for norden
- Sang ved bollen
- Sang ved jubilæet for brødrene Hals's pianofortefabrik
- Sang ved tusindaarsfesten
- Secunden
- Sjernehimlen
- Skabningens forlængsel
- Skjære Havre
- Solguld
- Solvejge
- Sommerdag
- Sorg
- Stemning
- Stub af en opsang
- Syttende mai
- Syttendemaisang
- Sølvbryllupssang (Mel: Hvor saare Lidet vil der til)
T
- Til Adolf Bredo Stabell
- Til Bjørnstjerne Bjørnsons fødselsdag
- Til Edvard Grieg
- Til Edvard og Nina Grieg
- Til Emil Poulsen
- Til en brud, som skulde bo i Ægypten
- Til Erika Nissen
- Til fru Elisabeth Wille
- Til hds. M. Enkedronning Josephine
- Til Herman Anker og Ole Arvesen
- Til Holger Drachmann
- Til min hustru
- Til Ole Bull (Jonas Lie)
- Til unionsflaget
- Tilbageblik
- Tschin-Tschan-Ho
- Tung luft!
V
- Ved afsløringen af Henrik Wergelands statue
- Ved Astas og Daniels bryllup
- Ved det nordiske skolemøde i Gøteborg
- Ved en ung piges confirmation
- Ved fundet af vikingskibet paa Gogstad
- Ved Kristiania arbeidersamfunds femogtyveaarsfest
- Ved Peter Lorentzen Hærems jordefæstelse
- Ved Provst O. G. Rynnings jordefærd
- Velkomstsang