Til Ole Bull (Jonas Lie)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Jonas Lie

(Visitkort paa hans syttiaarige Fødselsdag. Dresden 1880.)

Skjønt Purpuret ruller
ei over din Skulder,
en Konge dog er Du forvist; -
Geniet er Kaaben,
Du bar ifra Daaben,
og Buen din Ønskekvist!