Kategori:Bjørnstjerne Bjørnson
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTekster av Bjørnstjerne Bjørnson (1832 - 1910):
Underkategorier
Denne kategorien har følgende 4 underkategorier, av totalt 4.
D
Sider i kategorien «Bjørnstjerne Bjørnson»
Under vises 190 av totalt 190 sider som befinner seg i denne kategorien.
A
B
D
- Da norge ikke vilde hjælpe.
- Daniel Schjøtz.
- Dans, ropte felen.
- De har funnet hværandre.
- De norske studenter til fru Louise Hejberg.
- De norske studenters hilsen
- De norske studenters hilsen med fakkeltog
- Den blonde pige.
- Den hvide, røde rose.
- Der ligger et land
- Der ligger et land.
- Det første møde.
- Det gode humør.
- Det rene, norske flag.
- Det var slig en vakker solskinsdag.
- Digte og sange 1870
- Digte og sange av av Bjørnstjerne Bjørnson
- Duen
- Dulgt kærlighed.
E
F
H
- Halfdan Kjerulf.
- Hamar fyr-stikker.
- Han fik ei lov til at lægge ud
- Han fik ej lov til at lægge ud.
- Haren og reven
- Haren og reven.
- Havet.
- Herre, tag i din stærke hånd.
- Holder du af mig.
- Holger Drachmann.
- Hun gik langs med stranden.
- Hun gikk langs med stranden
- Hymne.
- Håkon Sverresøns og Ingas gensyn.
- Håkon Sverresøns og Ingas møde.
I
J
K
N
O
S
- Salmer.
- Sang når du alene går
- Sang til månens pris.
- Sangen.
- Siste smærte.
- Skål-sang for ejdsvolds-mændene.
- Spinnersken.
- Spørsmål og svar.
- Stevnemødet.
- Studenter-sangforeningens vise.
- Suk.
- Svar fra norge til talerne på det svenske riddarhuset 1860.
- Synden, døden.
- Syng mig hjæm!
- Synnøves sang.
- Syttende maj.
- Søvnens engler
- Søvnens engler.
T
- Tag imod kransen!
- Tak for blomsterne!
- Taylors sang.
- Ternernes sang.
- Til A. O. Vinje.
- Til bergen!
- Til billedhugger borch.
- Til boghandler Johan Dahl.
- Til danebroge.
- Til en basar for fattige.
- Til en gammel dame
- Til en gud-søn.
- Til Erika Lie.
- Til festen for fædrenes minne.
- Til H. C. Andersen.
- Til Johan Sverdrup.
- Til maleren Hans Gudes og frues guldbryllup.
- Til min far.
- Til missionær Skrevsrud i santalistan.
- Til Molde.
- Til sorenskriver Mejdells sølvbryllop.
- Til stats-råd Stang!
- Til Sverige.
- Tonen
- Tonen.
- Treet
- Træet.
- Tæmme eller Tæmmes.
V
- Ved Ditmar Meidells bryllop.
- Ved en hustrus død.
- Ved en vens bryllop.
- Ved et lag for prof. Ludv. Kr. Daa.
- Ved Hansteens båre.
- Ved kirkesanger A. Reitans jordefærd.
- Ved Michael Sars's grav.
- Ved mottagelsen av siste post fra Finland.
- Ved N. F. S. Grundtvigs død.
- Ved stortingets kroningsdeputations festmiddag
- Venevil.
- Visen om Nils Skrædder.
- Vort sprog.