Det første møde.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Det første mødes sødme,
det er som sang i skogen,
det er som sang på vågen
i solens siste rødme, -
det er som horn i uren
de tonende sekunder,
hvori vi med naturen
forenes i et under.
av Bjørnstjerne Bjørnson.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer