Kategori:Digte og sange 1870
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSider i kategorien «Digte og sange 1870»
Under vises 106 av totalt 106 sider som befinner seg i denne kategorien.
D
- Da norge ikke vilde hjælpe.
- Daniel Schjøtz.
- Dans, ropte felen.
- De norske studenter til fru Louise Hejberg.
- De norske studenters hilsen
- De norske studenters hilsen med fakkeltog
- Den blonde pige.
- Den hvide, røde rose.
- Der ligger et land.
- Det første møde.
- Det gode humør.
- Det var slig en vakker solskinsdag.
- Dulgt kærlighed.
H
J
S
T
- Tag imod kransen!
- Tak for blomsterne!
- Taylors sang.
- Ternernes sang.
- Til A. O. Vinje.
- Til bergen!
- Til billedhugger borch.
- Til boghandler Johan Dahl.
- Til danebroge.
- Til en basar for fattige.
- Til en gammel dame
- Til en gud-søn.
- Til Erika Lie.
- Til festen for fædrenes minne.
- Til Johan Sverdrup.
- Til min far.
- Til Sverige.
- Tonen.
- Træet.