Til en basar for fattige.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk På fattig-mands bord
med signende ord
jeg lægger idag
- på min fødselsdag -
en bog; af min ungdom den flød.
Den Skaber, som gav
hvad den blomstrede af,
kan gøre til brød
i vinter og nød
hvert blad, som den legende skød.
av Bjørnstjerne Bjørnson.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer