Godmorgen!
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Dagen er oppe, glæden tændt,
mismodets sky-borg stormet og brænt,
over de glødende fjælde
lys-kongens hær-skarer tjælde.
"Oppe, oppe!" fugl i lund,
"oppe, oppe!" barne-mund,
oppe mit håb med solen.
Se også: Godmorgen! (moderne)
av Bjørnstjerne Bjørnson.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (541c99ce)
Permanent lenke |