Til en gammel dame
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk(med en kamé, hvorpå nattens billed).
Endnu er aftnen ikke omme,
endnu har solen mildt behag; -
dog ser du rolig natten komme,
ti du har virket den lange dag.
av Bjørnstjerne Bjørnson.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer