Spinnersken.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Nej, hvad var det jeg fik
for et spørsmål, da han gik:
"jeg en væv lager til,
den skal op som i april;
hvis du tror, du har råd, -
giv mig tråd!"
Nej, hvad mener han vel?
Vil han væve på den selv?
Og mit dejlige spin,
se, det mener han skal ind?
Og så fort som det går, -
alt i vår?
Og han lo, da han fløj;
nej, han er så fuld af skøj.
Tør jeg lægge mit spin
i så ungt og flygtigt sind? -
Give Gud, at det bandt,
hvad jeg spant!
av Bjørnstjerne Bjørnson.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer