Kategori:Diktsamlinger

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Gamle diktsamlinger (av forfattere som har vært døde i mer enn 70 år) ønskes kjøpt eller lånt! (Copyright gjelder 70 år fra forfatteren sin død, eldre verker kan legges ut på disse sidene.)

Ta kontakt (dikt@dikt.org) dersom du har en eldre diktsamling å selge eller låne bort (Ved utlån vil du, som takk, motta en CD med innscannede bilder av diktsamlingen i 1200 DPI).

Underkategorier

Denne kategorien har følgende 51 underkategorier, av totalt 51.

A

B

D

E

F

G

M

N

P

S

V