Kategori:Håvamål
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHåvamål - "Odins tale" / "Den høyes tale"
Håvamål er et eddadikt på 164 strofer og er det lengste eddadiktet vi kjenner til i dag.
Deler[rediger]
Sider i kategorien «Håvamål»
Under vises 3 av totalt 3 sider som befinner seg i denne kategorien.