- Meminisse dubie est, quod durum fuit pati
- Mindeqvad over søelieutenant L. Bruun
- Norges frihed
- Paa min faders fødselsdag niende november 1825
- Nytaarsvers
- Ida og Selma
- Mindeqvad over sorenskriver Knudssøn
- Den syttende mai
- Ode til norges frihed
- Fru Else Rustads minde
- Til min fader den niende novmeber 1826
- Cantate afsjungen i det norske studentersamfund den 7de novmeber 1826
- Idyl-ode til Frederik Stang min cleanthes
- Ode
- Til professor Rector Rosted, jubellærer
- Cajusdam-tanker
- Sonnate til Hulda
- Henrik Wergeland til den døde Peter Krefting, hans ven
- Rhigas nygræske krigssang
- Ode
- Norge, Iisland, Færøe
- Brestes og Beines Drapa
- Naar sand menneskekjærlighed findes i eders hjerter, da lader den eder ikke blive ørkesløse eller ufrugtbare
- Et kvæde ved Christian Krohgs grav
- Drengen og fuglen
- Sang i studentersamfundet den 17de mai
- S: T: HRR: Capitaine, Enrolleringschef Rasch.
- Til Stella
- En sangfuld sommermorgen paa skreya (Del 1)
- Carl Johan, Norges og Sveriges konge
- Til Oscar, Norges og Sveriges kronprinds
- Ode til norges flag
- Under en brik
- Min lille kanin
- Til Maurits Hansen
- Til Frithjof
- I stormen
- Til Amund
- Til Hagbarth
- Til Erling
- Haab
- Brittania
- Ved mjøsen
- Napoleon
- Paa en kirkegaard
- Til Hagbarth
- Hymne til friheden
- Drengen
- Stella i verkenskjole
- Til Hakon
- I tordenen
- Stella og skjalden
- En sommerqvel under syringen
- Hvem er Stella
- Til Stella (II)
- Til min gode fader
- Farvel
- Unio robur gothorum
- Pariser-hymnen
- Bolivar
- Leve syttende mai!
- Paa syttende mai
- Sang for briggen Clara Maria
- Cæsaris
- Læses af Mathea Heltberg, naar hun er 17 aar
- La varsovienne ou la polonaise
- Den pohlske nationalsang
|
|