Til min gode fader
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkNIENDE NOVEMBER 1829.
In integrum da restitutio!
In honestum regeneratio!
In bonum, sanum revolutio!
Quâ nova constitutione
coronam tuam, du svarte
diabole, pone!
Idag (min syttende Mai) idag,
min gode Far, modtag
da her mit nye Charte!
Henrik.
av Henrik Wergeland.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer