Kategori:Henrik Wergeland - Samlede Skrifter - 1. bind 1825-1833
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSe siden Henrik Wergeland - Samlede Skrifter - 1. bind 1825-1833 for en liste over diktene i rekkefølgen de fremkommer i "Samlede Skrifter - 1. bind 1825-1833". Oversikten under er sortert alfabetisk.
Sider i kategorien «Henrik Wergeland - Samlede Skrifter - 1. bind 1825-1833»
Under vises 132 av totalt 132 sider som befinner seg i denne kategorien.
?
B
C
D
E
H
M
N
O
P
S
- S: T: HRR: Capitaine, Enrolleringschef Rasch.
- Sang for briggen Clara Maria
- Sang i studentersamfundet den 17de mai
- Sonnate til Hulda
- Sorgens skratt
- Spaniolen
- Spaniolen paa havet
- Spaniolen paa heden
- Spaniolen under fannarauken
- Spaniolen vansmægtende
- Spaniolen ved sin vens dør
- Stella i verkenskjole
- Stella og skjalden
T
- Til Amund
- Til den arme verther i maanedskriftet bien
- Til en furten ven
- Til en gran
- Til en reisende ven
- Til en slavedømt
- Til en ung digter
- Til Erling
- Til Frithjof
- Til gotheskjalden Ridderstad
- Til Hagbarth
- Til Hagbarth (II)
- Til Hakon
- Til Maurits Hansen
- Til min fader den niende novmeber 1826
- Til min gode fader
- Til min ven Aas
- Til norges trefarvede flag
- Til Oscar, Norges og Sveriges kronprinds
- Til professor Rector Rosted, jubellærer
- Til Stella
- Til Stella (II)
- Tydske aanderøster