Dagsens dikt
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDiktsamling av Hans Reynolds. Utgitt i 1920.
Innhold[rediger]
- Norig samla - !
- Island!
- Færøyarne!
- Den danske Borgi -
- Roald Amundsen.
- Maaltrosten
- Den nasjonale Fana!
- Oberst H. Angell
- Kanona fraa Skotterud
- Direktør Joh.s C. Bull
- 17. Mai-song
- Christopher Bruun
- Til Norig
- Hans Egede
- Halsnøy!
- Dr. Herman Fjelde
- Dei hatar -
- Val-song (1912)
- 1915 (Val-song)
- Schleppegrell paa Stubben
- Arne Garborg
- Maalunionen
- Anders Hovden
- Til Bjørgvin
- Sjøgut
- 1914
- Idar Handagard
- «Vokster»
- Kr. Torp Hansen
- Song til Telemark
- Norrønafolket
- Det danske Maal i Norig - !
- Soldatsong for Telerne
- Til Statsminister Gunnar Knudsen
- «Norskdom»
- Prøyssen!
- John Lie
- Olav Rusti
- Ved Rasmus Steinsviks Baara
- Til Losje Første Norske
- Det Maal -.
- Ved Ivar Aasen-steinen