Maaltrosten

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kor fagert du kvitrar den vaarljose Kveld,
den sorgtyngde kveikjest og drikk or ditt Vell,
han duvar seg ned i ditt Tonebad,
han yngjest paany og vert vonfull og glad.

I Grantoppen sit du, naar Sol i gjeng ned,
det skumar i Skogen, alt andar det Fred.
Du Songar i Norden, min Talatrost god,
hav Takk for di Tru og ditt hugheile Mod!



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.