Maalunionen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Lat Motmenn hæda vaart «Vestlandsmaal»
- han Ivar sitt Fagnaverk -
lat Bakstrævet fara med Geip og Skraal,
vaar Fylking er like sterk.
Ja, lat dei stri for det danske Knot,
eg elskar no Maalet reint,
Dansken er bra; der det hev si Rot,
i Norig høver det kleint!



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.