Anders Hovden
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu friske Bris i Norigs Flag,
du Songar sterk og varm,
ditt Diktarsyn, ditt heite Lag
gjev Glod i trøytte Barm.
Du kom som Baara inn fraa Hav
og bura yver Land,
hav Takk for kvasse Norskdoms-krav
du Sunnmørs Ulabrand!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer