Dr. Herman Fjelde
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkMin Tanke flyg mot Vesterheim ikveld,
der Sol gjeng ned yv' Præria i Eld,
ein trufast Son, Mor Norig, der du mista!
Aa, lat meg leggja stillt paa denne Kista
ein liten Lyngblom ifraa «Gamlelandet».
aat han, som hugvarm knytte Systkinbandet!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer