Heimlege tonar
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDiktsamling av Hans Reynolds. Utgitt i 1911.
Innhold[rediger]
- Vakning!
- Oberst H. Angell
- Attreising!
- Ved baara aat ein ungdoms-førar
- Tele-mars
- Høgskotten
- I Haakon-halli!
- Jolenott
- Bjørnstjerne Bjørnson (Dikt av Hans Reynolds)
Vesterhavs-øyarne
- I Holarkyrkja
- Fram, Isafold!
- Solskrikjan
- Vesterhavs-landi
- Til Hjaltland!
- Kyrkjevaag
- Suderøy!
- Kongeriket Man
- Dr. Douglas Hyde
Baahuslen
Vesterheimen: