Tele-mars

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

«Fram, norske gutar, fjøllgutar fram!»
Telemarks nutar inkje til skam!
lyd paa musikken, strake i takt,
eIdgamle skikken: fana treng vakt!

Fri vil me vera, um me er faa,
det skal dei læra, røyner det paa;
fram, so det munar, rifla til kinn,
skyt, so det dunar, Rauland og Tinn![1]

Merknader[rediger]

  1. Prøv fyrste halvparten av Norsk jægermars