Kategori:Nordlands Trompet
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkNordlands Trompet (skrevet omkr. 1670) er visstnok viktig.
- Fortale til Bogen
- Til Læseren
- Inledning
- Nordlands Beliggende
- Nordlands Horizont, Elementer og Veyrligt
- Allehaande Fugler og flyvende Dyr i Nordlandene
- Svemmende Dyr i det Nordlandske Hav
- Om Land og Lands Brug
- Om Ledings-Bergene
- Om Lapperne og Findene
- Helgelands Beskrivelse
- Saltens Lehns Beskrivelse
- Loefodens Beskrivelse
- Vesteraalens Beskrivelse
- Senjens Beskrivelse
- Tromsøens Beskrivelse
Sider i kategorien «Nordlands Trompet»
Under vises 16 av totalt 16 sider som befinner seg i denne kategorien.