Elsk din næste.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk(Af En glad gut).
Elsk din næste, du kristen-sjæl,
træd ham ikke med jernsko-hæl,
ligger han end i støvet.
Alt, som lever, er underlagt
kærlighedens genskabermagt,
bliver den bare prøvet!
av Bjørnstjerne Bjørnson.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (2b835888c2)
Permanent lenke |
Anonym feiging (4b825ebce6)
Permanent lenke |
Anonym feiging (4b825ebce6)