Tag imod kransen!
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Tag imod kransen, den er til dig,
tag imod kransen, tænk lidt på mig!
Her er det grønneste
græs til den skønneste,
her er den hvideste
blomst til den blideste,
her er den fuldeste
knop til den huldeste,
her er et eneste
blad til den reneste.
Tag imod kransen, den er til dig,
tag imod kransen, tænk lidt på mig!
av Bjørnstjerne Bjørnson.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer