Guldkorn 0030

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Guldkorn 0030i.jpg

April

  Jeg velger mig April!
  I den det gamle faller;
  i den det ny får feste;
  det volder litt rabalder, --
  dog fred er ei det beste,
  men at man noe vil.

B. Bjørnson.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.