Guldkorn 0010

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Guldkorn 0010i.jpg

Lægedom

  Man sætter rosenstokken hen i kulde,
  den døier ondt, saalænge vintren varer,
  men netop derved den sin kraft bevarer,
  i vaaren faar den knopper mere fulde.

Chr. Winther.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.