Guldkorn 0008

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Guldkorn 0008i.jpg

Vinden vifter[rediger]

Vinden vifter, løvet skjælver,
træet drysser fine dun,
og den klare himmel hvælver
over os et blaat paulun.


Gjennem luftens milde strømme
synker varmen sagte ned,
og naturens som i drømme
er fordybet i sin fred.

H. Hertz.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.