Guldkorn 0014

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Guldkorn 0014i.jpg

Med en buket

  Den har ei sjæl, som ikke tror,
  naturen er en aaben bog,
  at mossens blege klippeflor
  saa vel som rosen har sit sprog.

H. Wergeland.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.