Guldkorn 0029

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Guldkorn 0029i.jpg

Lovfast er jo --

  Lovfast er jo slægtens gang
  ad en evig vindeltrappe;
  kredsen blir den samme knappe,
  veien altid lige trang;
  viljen blir den samme higende; --
  punktet kun bestandig stigende.

H. Ibsen



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.