Guldkorn 0012

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Guldkorn 0012i.jpg

Et hjem

  Et hjem er der, hvor alle dine tanker
  kan lege frit som børn paa faders fang,
  hvor ei din røst paa hjertedøren banker,
  før svaret lyder i beslægtet sang.
  Et hjem er der, hvor dine haar kan graane,
  og ingen mærker, at du ældes dog,
  hvor kjære minder dæmrer for at blaane
  som aasens rygning blaaner bagom skog.

H. Ibsen.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.