Undrer meg på

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Undrer meg på hva jeg får å se
over de høye fjelle?
Øyet møter nok bare sne.
Rundt omkring står det grønne tre,
ville så gjerne over;-
tro, når det reiser vover?

av Bjørnstjerne Bjørnson