Ballade
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkav Jonas Lie
* * *
Terkelsvamp
Pladen smedet var f o r tung: -
Czar, o Czar af Rusland!
saa jeg bar, fra jeg var ung,
paa min Rustning svart og tung, -
Dronningen af Rusland!