Opsang
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk(Af "Gaa paa".)
Saa ankred vi paa Portlands Bai,
ho-i-o-hiven hal!
men Ankret slugtes af en Hai
ho-i-hiven hal!
Der varped vi paa alle Mand,
ho-i-o-hiven hal!
Gin og Brandy halvt med Vand,
ho-i-hiven hal!
Og Spillet hev sig saa galant,
ho-i-o-hiven hal!
til Frak og Hat blev sat i Pant, -
hei din Hund betal!
Saa fik tilslut vi Smørret solgt
ho-i-o-hiven hal!
paa Negertrade og Ibenholt
ho-i-hiven hal!
Saa dansede vi for vor Hals
ho-i-o-hiven hal!
i fire Aar en Hyrevals:
hei din Hund betal!