Poesi
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkPoesi er vakkert fordi
det handler om deg
det handler om meg
Poesi er vakkert fordi
det finnes rytme i ord
som formes på vår bord
Poesi er vakkert fordi
det tegner et bilde av meg
og forteller det videre til deg.
Poesi er vakkert fordi…