En underlig fyr er på sjekker,n

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

671110 f120.jpg

En underlig fyr skal på sjekker,n
jeg tror ikke helt at han mekker,n.

Aker Brygge innbyr til hygge
damer i fleng, for gutter uten hjelm.

Han gav så et nikk
og fikk seg et stikk
på hjelmen satt bien
og fulgte hans blikk.

Bortover brygga
han tusler og trår
kanskje en jente
han får før han går.

av Marit Irene Jensen.