En bølge kommer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

I30838052 szt5 1.jpg

En bølge kommer over meg
den sprenger meg
den vrenger meg
en bølge kommer ut av meg
Min hånd den fylles
over bord det skylles
er ikke mye til kar
tror det er sjøsyke jeg har.

Jeg føler meg litt grønn
fra magen kommer flere drønn
på ny jeg henger der og dingler
som en spurv med knekte vinger
Ja, jeg elsker sjø og vann
spytter unna det jeg kan
bølger kommer, bølger går
vinden rusker i mitt hår

av Marit Irene Jensen.