Tro, Håp og Kjærlighet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tro, håp og Kjærlighet
er det ikke lenger plass
til i min virkelighet.

Jeg trodde håpet holdt
til våres kjærlighet
Tro, håp og kjærlighet.

Tro, håp og kjærlighet
tre små ord, med stor virkning.
Tro, håp og kjærlighet

tre grunnleggende
elementer
i vår hverdag.

Når tro blir til frykt
Når håp blir til tap
Og kjærlighet blir til sorg

Hva har vi igjen da?

av Marit Irene Jensen.