Hva ord kan føre til

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når tusenvis av ord bli til 100 dikt
kan 100 dikt bli til bok på sikt
men veien å gå må det finpusses på
for bok det skal bli og da kan jeg si
les den og bruk den
til hverdag og fest
sommer som vinter
La den være din gjest

av Marit Irene Jensen.